• Papier hier !

  Iedereen kent origami of een muizentrapje vouwen. Maar er zijn meer papiertechnieken. Evelien en Pieter laten in de bibliotheek van Wijchen (hun woonplaats) allerlei producten zien die je met de papiertechnieken kan maken. Van interieur tot kunst. Doel van expositie is om ons werk bekend te maken in de omgeving zodat mensen de weg naar ons atelier kunnen vinden.
  Bibliotheek Wijchen, Campuslaan 8, Wijchen, Nederland
  2 september 2019 tot en met 30 september 2019
  Meer informatie
 • "Verbazen en verwondering over papier"

  Je krijgt het niet bedacht wat je te zien krijgt. Kan dat ook van papier gemaakt worden? En de kleur blijft? En het is hard? Tja , dat kan maar kom het maar in het echt zien in de Ring Epe. Totaal anders dan wat je bij CODApaperart 2019 te zien krijgt.
  De Ring epe, Marktplein 1, Epe, Nederland
  23 mei 2019 tot en met 28 juni 2019
  Meer informatie
 • "Verbazen en verwonderen met papier"

  "Verbazen en verwonderen met papier" , allerlei producten, kunstwerken waarvan je verwacht had dat dat niet met papier kon.
  St. Maartenskliniek, Hengstal 33, Ubbergen, Nederland
  16 augustus 2018 tot en met 8 november 2018
  Meer informatie
 • Papierkunst

  De naam van de expositie ; "Verbazen en verwonderen over papier " In Nederland zijn de gebruikte technieken ( quilling, quilten, tessellations, etc....) en papier een weinig gebruikte combinatie in de kunst. Andere landen gebruiken deze technieken en materialen meer, daar hebben we ook meer bewonderaars. Voor ons een reden om dit ook aan de Nederlanders te laten zien.
  Kihk = kunst in het kerkje , Pastoor Loefsweg 1 Velp Grave, Velp NB, Nederland
  4 februari 2017 tot en met 19 februari 2017
  Meer informatie